Lär mer om snabbkommandon för veckorapportering

I denna artikel kommer vi att gå igenom vilka snabbkommandon som är tillgängliga för veckoplaneringen.

ENTER: Öppnar ett fält för att registrera värden och spara de inmatade värdena.

Shift + C: För att lägga till en kommentar på en redan inlagd timme, måste du vara utanför redigeringsläget för att snabbkomandot ska fungera. Det innebär att du först måste registrera timmen, sedan klicka på Enter, och sedan Shift + C för att öppna kommentarfältet.

Pilknappar: Om du har öppnat ett fält och klickar på pil upp/ned kommer du att förflyttas till det aktuella fältet och det öppnas automatiskt för att du ska kunna ange värden. Om du använder pil upp/ned när du lämnar fälten kommer de inmatade värdena att sparas.

TAB: Om du har öppnat ett fält och klickar på TAB kommer du att flyttas horisontellt mot höger till nästa fält och det öppnas automatiskt för att du ska kunna ange värden. Om du sedan klickar på TAB för att lämna fältet kommer de inmatade värdena att sparas.

Klick med mus: Öppnar ett fält för att mata in värden. Använd TAB, ENTER eller piltangent upp/ned för att spara de inmatade värdena.

DELETE knappen: Använd DELETE-knappen för att ta bort inlagda tider i de olika fälten. Att ange värdet 0 kommer inte att radera de inlagda tiderna.

Färgerna för de olika registreringarna kommer att variera beroende på deras status.

Grön = Godkänt

Röd = Avvisat (kan redigeras i veckoöversikten.)

Grå = Timmarna har blivit fakturerade.