Lär mer om standardbankkonto

Om ni har flera bankkonton angivna i bankmodulen är det viktigt att ni väljer vilken konto som ska vara standardkonto. Det är detta konto som systemet kommer att välja som avsändarkonto för betalningarna som finns i bankmodulen.

1. Gå till Bank > Administration > Avtal, här hittar ni översikten över de olika bankavtalen ni har. Avtalet som är markerat som standard kommer att ha en grön stjärna bredvid det.

Skärmbild 2024-02-27 151704

2. Om du vill ange eller ändra vilket konto som ska vara standard, klicka på "Ändra konto" för att komma till avtalet. Klicka sedan på den lilla pennan till höger under "Kontoinformation".

Skärmbild 2024-02-27 152846

3. Nederst under Kontoinformation har du möjligheten att aktivera/inaktivera standardkonto. Klicka på "Spara avtal" efter att du har gjort önskade ändringar.

Skärmbild 2024-02-27 153308