Lär mer om tidregistrering

I denna hjälpartikel får du information om tidsregistrering på projekt

För att registrera timmar i 24SevenOffice måste timmarna kopplas till ett projekt. Direkt från projektsidan har du snabblänkar till funktioner i tidsregistreringsmodulen.

Genom att klicka på länken "Registrera timmar på detta projekt" kommer du till tidsmodulen och får möjlighet att fylla i timmar för det aktuella projektet.

Genom att klicka på länken för timrapport får du en översikt över alla timmar som har registrerats för detta projekt.

Genom att klicka på godkännande kan du se en översikt över alla timmar som behöver godkännas i projektet.