Lär mer om hantering av utländsk moms i AI-mottag

• Gå till fakturan du vill hantera
  • Klicka i rutan “Momskod” och skriv “15” för att välja  Inköp av tjänster med skattskyldighet

• Markera fakturan

• Överför fakturan till “Manuell Bokföring”

• När fakturan laddat färdigt i AI-mottaget så kan du hämta upp den i Manuell Bokföring
  • Gå till “Bokföring” i 24Sevenoffice och välj den överförda bunten från AI-mottaget

• Under belopp fyll i “0” enligt bild på kostnadnskontoraden och klicka på Tab

• Tryck på CTRL + ENTER. En ny rad kommer nu att genereras.
  • Fyll i samma konto och momskod som på raden ovanför i följande fält.

• Klicka sedan vidare tills en ny rad genereras. Då kommer momsen konteras per automatik
  • Markera den översta raden -> Radera och Ta bort rad

• Markera sedan alla rader och klicka på “Bokför”