Lär mer om kapacitetsöversikten i Busy

Översikten över kapacitet ger dig möjlighet att se om de anställda har tillgänglig tid och vilka projekt de är bokade på.

Kapacitet

För att hitta Kapacitetsoversikten, gå till "Rapporter" → "Kapasitet" (1). Där kan du se en lista över alla användare och deras tidsanvändning (2). Genom att klicka på varje användare kan du även se hur mycket tid de har spenderat per projekt (3). Du kan välja vilken tidsperiod rapporten ska visa genom att klicka på nedrullningsmenyn uppe till höger (4). Rapporten kan visa per månad, per kvartal och per vecka.

För varje användare visas information om deras kapacitet för en vald tidsperiod.

Kapacitet: Den totala tiden som varje användare har tillgänglig under den valda perioden kan ställas in i inställningarna för tidsbanken.

Totalt antal timmar: Visar både den tid som har loggförts och den planerade tiden, vilket innebär den tid användaren har arbetat plus den tid användaren planerar att arbeta under den valda perioden.

Budget: Om det finns en budget inställd för användaren kommer information om detta att visas här. Du kan läsa mer om hur man ställer in användarbudget i den här hjälpartikeln.

Loggad: Den tid användaren har loggat och arbetat.

Planerad: Planerade arbetstimmar framåt i tiden.

Kapacitet vs total tid: Här kan du se hur användarens totala tid, både loggad och planerad, förhåller sig till deras kapacitet. Total tid visas som en procentandel av kapaciteten.