Lär mer om kostnadsrapporten

Få en bättre överblick över de kostnader som har registrerats i Busy med vår senaste kostnadsrapport!

Använder du Busy för att registrera kostnader? Då kan du få en komplett översikt över alla kostnader som är registrerade i vår nya kostnadsrapport! Du hittar kostnadsrapporten under "Rapporter" -> "Kostnadsrapport".

OBS: För att kunna se kostnadsrapporten i ditt arbetsområde måste du ha integrerat Busy med ditt ekonomisystem.

Hur fungerar rapporten?

Börja med att registrera en kostnad i Busy för ett projekt eller som en tillägg i en tidsregistrering. Mer information om hur du kan registrera kostnader finns i vår artikel om kostnader i Busy.

Kostnadsrapporten är strukturerad på ett mycket liknande sätt som tidrapporten.

Klicka på användarens namn eller projektnamnet för att utöka raderna och se mer information om varje registrerad kostnad.

Där kan du se vilken produkt kostnaden är kopplad till (när projektet har utökats), antal, inköpspris, försäljningspris, totalpris, kund, datum för kostnadsregistrering och eventuell beskrivning.

Vanliga frågor

Kan rapporten exporteras?
Tyvärr går det ännu inte att exportera kostnadsrapporten, men vi planerar att lägga till den funktionen inom kort!

Om du har några önskemål eller frågor om vår kostnadsrapport, är du varmt välkommen att skicka oss ett meddelande längst ned till höger i vår supportchatt!