När sker överföringen av mina betalningar till banken?

I denna artikel förklarar vi när du kan förvänta dig att betalningar kommer att överföras till din bank.

Vi uppdaterar och förbättrar för närvarande artikeln du läser. Vårt mål är att utöka vår kunskapsbas för att kunna ge dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Det beror på vilken överföringsfrekvens du har valt i inställningarna i bankmodulen:

Omedelbart: Betalningar överförs direkt till banken. Observera att det finns en fördröjning på cirka 15 minuter för att ge användarna möjlighet att ångra/radera en betalning innan den genomförs.

1-3 dagar före förfallodatum: Betalningen överförs 1-3 dagar före förfallodatumet.

På förfallodatum: Betalningen sker på förfallodatumet vid första överföringen.