Tidöverföring från Busy till 24SevenOffice

Här går vi igenom de olika möjligheterna du har att överföra timmar från Busy till 24SevenOffice, samt vanliga frågor och svar.

Hur kan timmar överföras?

Inställningarna för tidöverföring hittar du under "Inställningar" -> "24SevenOffice" i Busy.

Du har tre alternativ för hur du kan överföra timmarna från Busy till 24SevenOffice:

1. Överför inte tidstransaktioner:
    Välj detta om du INTE vill överföra timmar från Busy till 24SevenOffice, och endast vill ha timmarna i Busy.
  2. Överföring vid godkännande:
    Överför timmar genom att godkänna dem i "Godkänna" i Busy. Timmarna kommer att skickas till 24SevenOffice så snart de har blivit godkända. Läs mer om hur du godkänner timmar i Busy i vår artikel Kom igång med godkännande i Busy.
  3. Överföring vid slutförd faktura:
    Överför timmar genom att skapa order i Busy som skickas till 24SevenOffice. Timmarna kommer att skickas till 24SevenOffice så snart ordern har skapats. Läs mer om hur du skapar order i Busy i vår artikel Kom igång med order i Busy.

Skärmbild 2024-02-28 141210

Vanliga frågor

Hur säkerställer jag att timmarna förs över till rätt person?

För att timmarna ska överföras till rätt person måste användaren i Busy vara kopplad till rätt användare i 24SevenOffice under "Anslutna användare", inne på "Inställningar" -> "24SevenOffice".

Skärmbild 2024-02-28 142439

Om användarna inte är korrekt kopplade kommer timmarna att överföras till integrationsanvändaren.

Meddelandet att "X antal poster kvar" fortsätter att snurra och försvinner inte. Vad gör jag?

Det betyder att systemet arbetar med att överföra timmar från Busy till 24SevenOffice. Ibland kan det ta lite tid - försök att göra något annat och kolla igen senare!

Om meddelandet fortfarande står där kan du ångra godkännandet av timmarna i "Godkänna" och godkänna dem igen. Läs hur du kan ångra godkännandet i den här hjälpartikeln.

Hur tar jag reda på vilka timmar systemet har svårt att överföra?

För att ta reda på exakt vilka timmar som inte har överförts kan du gå till Tidrapport under Rapporter i Busy och lägga till filtret för "Överföringsstatus".

Ändra överförings statusen från "Under överföring / överfört" till "Av", och leta dig fram med hjälp av datumfiltret tills du hittar vilka timmar det gäller.

Hitta sedan timmarna under "Godkänna", ångra godkännandet och godkänn på nytt för att trigga en ny överföring till 24SevenOffice.