Varför går inga av de betalningar jag godkänner vidare till min bank och utbetalas inte? Vad kan vara fel?

I denna hjälpartikel kommer vi att beskriva vad du bör göra om betalningar som du har godkänt inte går igenom banken och därför inte utförs.

Vi håller på att uppdatera och förbättra artikeln du läser just nu för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt i vår kunskapsbas.

Detta kan indikera att det finns något fel med det tekniska konfigurationen på den specifika enheten som används. Vänligen kontakta vår kundtjänst för ytterligare felsökning.