Är det möjligt att ställa in automatiska skatteavdrag från skatteavdragskontot?

I denna guide kommer vi att förklara hur du kan ställa in automatiska skatteavdrag från ditt skatteavdragskonto.

Den artikel du nu läser genomgår för närvarande ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Ja, det kan du göra.

Om du skapar en avtalaregel där du väljer typ av leverantör och anger vilken leverantör ni drar skatteavdrag från, kan du sedan lägga till en skatteavdragskonto på den regeln. Alla transaktioner som kommer in i bankmodulen för den specifika leverantören kommer då systemet att använda detta konto som avsändarkonto.