Lær mer om avtaleplanleggeren

Avtaleplanleggeren kan du benytte hvis du skal planlegge en avtale og ønsker tilbakelmelding fra deltagerene som skal være med på møte når det passer for dem.

Gå inn i kalendere og trykk på Avtaleplanlegger i menyen på venstre side.

Fyll inn feltene og velg datoer og tidspunkt.

Velg først et tidspunkt og deretter trykker du på datoen for å legge til som et forslag.

Forslagene vil legge seg under velg datoer i en liste.

Legg til deltagere og send avtaleforslag.

Alle deltagerne, inkludert deg, vil da få en epost de kan svar på.

Da får de opp de alternativene for møtetidspunkt og kan svare ja, nei eller kanskje om det passer da.

Når alle har svart kan du gå inn på linken du fikk på mail og se hva alle har svart og opprette en avtale direkte der ettersom hva som passet best for alle.