Det står at betalingen er overført og godkjent av banken, men den blir ikke betalt, hvorfor?

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi hva du kan gjøre dersom betaling er overført og godkjent av banken, men ikke blir betalt

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Ved etablering av bankavtale vil det hos enkelte banker være mulig å velge om man ønsker ettergodkjenning i nettbank eller ikke.

Dersom du opplever at betalinger ikke går ut av konto selv om de er godkjent og ligger under Behandler i 24SevenOffice — sjekk godkjenningsoversikten i nettbanken. Dersom betalingen ikke ligger til godkjenning anbefaler vi at du kontakter vår kundeservice for videre feilsøking.