Hurtigtaster - Home

Hvordan bruker hurtigtasten home i bokføringsvinduet

For å effektivt åpne bildevisningen kan du trykke home-knappen. Da vil bildet av fakturaen som er lagt ved vises basert på innstillingene du har valgt under bildemodus. Dette tilsvarer å bruke den lille knappen anvist i bildet under.

Ved bildemodus normal vil den relevante fakturaen til bilaget åpnes opp slik:

Ved valget eksternt under bildemodus vil tilhørende faktura komme opp i et eksternt vindu.