Hva er feil når man har bokført en inngående faktura, men ikke finner den?

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi hva du bør sjekke opp når man har bokført en inngående faktura, men ikke finner den

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Det er viktig at du fører den inngående fakturaen på en bilagsart som er satt opp for at den skal dukke opp i Bank-modulen. Gå til Økonomi > Regnskap > Innstillinger > Bilagsarter, klikk på bilagsarten og sjekk at den er huket av for «Omsetning».

Det er også viktig at bilaget føres mot en leverandørreskontro (konto 2400-2429) for at det skal dukke opp i bankmodulen. Ser du at det er derfor det har blitt feil, rett opp i innstillingene og deretter korrigere bilaget slik at det blir riktig og da vil det legge seg i bankmodulen klar for betaling.