Hva gjør jeg når jeg har glemt brukernavn eller passord?

Det er fort gjort å glemme brukernavn eller passord. Her går vi gjennom hvordan du kan gjenopprette disse.

Ta kontakt med support via chat eller mail hvis du fortsatt ikke kommer inn på brukeren din etter å ha lest denne artikkelen

Glemt brukernavn

Når du allerede er innlogget i 24SevenOffice, så kan du klikke på initialene dine øverst til høyre på siden, og der vil dine mailadresser som du har lagt inn være listet opp, med informasjon om hvilken av de som er ditt brukernavn.

Dersom du har glemt ditt brukernavn i innloggingen til 24SevenOffice så kan du forsøke følgende:

1. Brukernavnet er som oftest jobb e-postadressen

2. En privat e-postadresse

3. Kontakt kundeservice på support@24SevenOffice.com og informer om hvilket firma du jobber for og ditt fulle navn, så har de mulighet til å sjekke opp hva ditt brukernavn er

Glemt passord

Dersom du har glemt ditt passord for å logge deg inn på 24SevenOffice, klikk på «Husker du ikke passordet?» på innloggingssiden. Her fyller du inn e-postadressen som du har registrert deg med i systemet, og en e-post vil bli sendt til din e-postkonto.

Husk å sjekke søppelposten din om du ikke finner e-posten.

Hvis brukernavnet ditt og e-posten ikke er likt, vil heller ikke e-posten komme fram.