Hva gjør jeg når kobling av lønn mot Altinn feiler eller ikke fungerer?

I denne artikkelen går vi gjennom hva du bør sjekke dersom du har forsøkt å koble lønn mot altinn og det likevel ikke fungerer.

Les først guide på hvordan du kobler lønnsmodulen mot Altinn personlig her.

Har du fulgt denne guiden men ikke lykkes med oppkoblingen kan du forsøke følgende:

1. Logg inn på Altinn og gå til Profil - Avanserte Innstillinger.
  2. Hent system ID'en som er opprettet for 24SevenOffice og legg inn passordet på nytt.

3. Gå inn på 24SO Lønn og videre til Administrasjon - Innstillinger - Altinn. Lim inn system ID og nytt system passord.

Personlig Altinn passord fungerer med både æøå samt spesialtegn

Passord for SystemID fungerer med spesialtegn, men IKKE æøå

Så er det den personlige Altinn koblingen:

1. Gå inn på 24SO Lønn og videre til Administrasjon - Profil.
  2. Legg inn følgende informasjon på nytt og se til at det stemmer med informasjonen som ligger i Altinn.
    1. Personnummer
    2. Altinn passord (dette er ditt personlige Altinn passord som kan brukes ved innlogging).
    3. Telefon (legges inn uten landskode og mellomrom)
  3. Gå så inn på Altinn og videre til Profil - Avanserte innstillinger. Her legger du inn ditt personlige Altinn passord på nytt. (PS: det kan være det samme passordet som er blitt benyttet tidligere).