Hvordan aktivere Regnskapsgodkjente betalinger på bankavtale?

I denne hjelpeartikkelen skal vi gå gjennom hvordan du får aktivert regnskapsgodkjente betalinger på bankavtalen din.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

For avtaler med DNB kan dette etterbestilles i nettbanken din via denne linken: https://www.dnb.no/bedrift/dagligbank/betaling/tjenestebutikken?erp=24SevenOffice&kontoinfoval=true&innbetalingerval=true&utbetalingerval=true

For andre banker med RGB kan dere aktivere i bankmodulen under administrasjon > avtaler. Deretter trykker du på rediger konto.

Helt nederst på siden finner du Avanserte felter, der du kan aktivere/deaktivere RGB.