Hur aktiverar man Bokföringsgodkända betalningar på bankavtalet?

I denna guide kommer vi att gå igenom hur du aktiverar bokföringsgodkända betalningar på ditt bankavtal.

Vi håller på att uppdatera och förbättra artikeln du läser just nu för att säkerställa att vi ger dig den mest aktuella och bästa informationen möjligt.

För avtal med DNB kan du enkelt efterbeställa detta i din internetbank genom att besöka följande länk: https://www.dnb.no/bedrift/dagligbank/betaling/tjenestebutikken?erp=24SevenOffice&kontoinfoval=true&innbetalingerval=true&utbetalingerval=true

För andra banker som stöder RGB kan du aktivera det i bankmodulen under Administration -> Avtal. Klicka sedan på "Ändra konto".

På sidans nedre del hittar du Avancerade inställningar där du kan aktivera/deaktivera RGB.