Hvordan bokfører jeg en leverandørfaktura

Etter at en faktura er blitt registrert i mottaket skal den bokføres. Du kan bokføre faktura direkte i mottaket, men i denne hjelpeartiklen går vi igjennom hvordan du bokfører en leverandørfaktura via bokføringsmodulen.

Først må faktura registreres i mottaket. Trykk her for mer informasjon om hvordan du gjør dette.

1. Gå til regnskapsmodulen - bokføring.
  2. Gå til bokføring og trykk på ny i menyen for å lage en ny bunt du skal bokføre i.
  3. Trykk på space og nedover pil for å få frem en liste over alle fakturaer som er registrert i mottaket og kan bokføres.
  4. Velg faktura du skal bokføre og trykk enter.
  5. Velg bilagsart som du bruker for leverandørfaktura.
  6. Fyll ut resten av informasjon om bilaget. Trykk her for informasjon om hurtigtaster for bokføring.

7. Trykk på end for å avslutte bokføringen.

8. Trykk på lagre og bokfør i menyen for å bokføre faktura.