Hvordan endrer jeg hvilken konto som er standard?

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi hvordan du kan endre hvilken konto som er standard

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

For å sette hvilken konto som skal være standard, går du i Bankmodulen > Administrasjon > Avtaler.

Der får du en oversikt over alle kontoene dere har. Velg den som skal stå som standard og trykk Rediger konto for å gå inn på avtalen. Trykk så på den lille pennen på høyre side for å redigere. Der kan du aktivere/deaktivere standardkonto.