Hvordan endrer, sletter eller legger jeg til lønnslinjer på en lønnskjøring?

Vi ser på hvordan man kan gjøre endringer samt legge til lønnsposter på en lønnskjøring.

1. Gå inn i en åpen lønnskjøring og fanen lønnsmottakere.
  2. Trykk deg inn på en ansatt for å endre grunnlaget.
  3. På venstre side så kan du slette lønnslinjer ved å trykke på krysset.
  4. For å endre en lønnslinje klikker du på navnet under beskrivelse for å komme inn på lønnsarten. Her gjør du nødvendige endringer
  5. For å legge til lønnsart går du på velg lønnsart finner lønnsarten. Legger inn nødvendige opplysninger og trykker Lagre.