Hur kan jag ändra, ta bort eller lägga till löneposter i en lönekörning?

I artikeln tittar vi på hur man kan göra ändringar och lägga till löneposter i en lönekörning.

1. Gå till en öppen lönekörning och fliken Lönemottagare.
  2. Klicka på en anställd för att göra ändringar i grunden.
  3. På vänster sida kan du ta bort löneposter genom att klicka på krysset.
  4. För att ändra en löneformulär klickar du på namnet under beskrivningen för att komma till händelsen. Där kan du göra de nödvändiga ändringarna.
  5. För att lägga till en händelse, välj händelse och fyll i nödvändig information innan du klickar på spara.