Hvordan gjenoppretter jeg kunder og leverandører i CRM?

Hvis du har slettet kunder og leverandører, kan disse gjenopprettes via innstillinger i CRM.

1. Åpne CRM og velg innstillinger i menyen til venstre.
  2. Søk opp kunden/leverandøren du ønsker å gjennopprette og klikk på gjenopprett ikonet.

3. Du har også mulighet til å gjenopprette flere samtidig ved å huke på i ruten til venstre for kundenavnet.

4. Når du har huket på de du vil gjenopprette, velger du ikonet for Gjenopprette på øverste rad.

5. Du vil nå finne kundene/leverandøren i kundelisten igjen.