Hur återställer jag kunder och leverantörer i CRM?

Om du har raderat kunder och leverantörer kan dessa återställas via inställningarna i CRM.

1. Öppna CRM och välj Inställningar i menyn till vänster.
  2. Sök upp kunden/leverantören du vill återställa och klicka på återställningsikonen.

Skärmbild 2024-02-06 135229
  3. Du har också möjlighet att återställa flera samtidigt genom att markera rutan till vänster om kundens namn.

4. När du har markerat de du vill återställa väljer du ikonen för terställning längst upp på raden.

Skärmbild 2024-02-06 135622
  5. Nu kommer du att hitta kunderna/leverantörerna i kundlistan igen.