Hvordan gjenåpner jeg en lønnskjøring?

I denne artikkelen viser vi hvordan du åpner en lønnskjøring som er lukket.

1. Trykk først på de tre prikkene til høyre på lønnskjøringen du ønsker å åpne

2. Velg så valget "Åpne"

Merk: du kan kun gjenåpne den senest opprettede lønnskjøringen, så dersom du har en lønnskjøring opprettet etter den du ønsker å gjenåpne vil ikke det være mulig med dette menyvalget.
Om dette er tilfellet og du ikke kommer videre ta kontakt med kundeservice på chat eller support@24sevenoffice.com