Hvordan gjør jeg endringer i Klimaregnskapet mitt?

Vi viser deg hvordan du kan gjøre korrigeringer i Klimaregnskapet ditt.

Siden for datakvalitet og korreksjoner gir transparens i hvordan faktorene blir brukt i beregningen av ditt Klimaregnskap. Du har muligheten til å sette egne faktorer og overstyre de faktorene som er brukt, og omklassifisere hvis noe har blitt feil.

Alle endringer må kommenteres. Man får rapport over utførte korreksjoner og hvem som har gjort dem.

💡Du kan enkelt bla deg til høyre for oversikt over alle linjene.

1. Filtrer eller marker de linjene du ønsker å endre.

• Filtrer:
  • Marker gjør du slik:

2. Gjør endringer

💡 Du kan markere hele siden ved å trykke på den øverste firkantede boksen til venstre.

Ferdig!

Dette er en DEMO konto og det foreligger ingen grunn til endring av utslippsfaktor, men brukt for å vise fremgangsmåten.