Hvordan kan jeg koble flere åpne poster for samlet utbetaling?

Hvis du skal koble sammen faktura med kreditnota eller delbetaling må man koble disse åpne postene direkte i bankmodulen eller via CRM og reskontro på leverandør.

Bankmodulen

• I bank kommer det opp et varsel på betalingen hvis leverandør har åpne poster som kan kobles i reskontro. Hvis du trykker på dette varselet vil du komme til et vindu hvor du kan koble poster.

CRM

• Gå inn på leverandør i CRM og inn på leverandørreskontro.
  • Der kobler du sammen de postene som skal kobles, deretter høyreklikker du på en og en og velger legg til i bank.

• Når postene er koblet vil de legge seg samlet i bankmodulen og det vil se slik ut på betalingsdetaljene.