Hur kan jag koppla flera öppna poster för en samlad utbetalning?

Om du behöver koppla ihop en faktura med en kreditnota eller delbetalning, måste du koppla dessa öppna poster direkt i bankmodulen eller via CRM och reskontra på leverantören.

Bankmodulen

• I bankmodulen visas en varning för betalningen om leverantören har öppna poster som kan kopplas i reskontran. Genom att klicka på varningen kommer du till ett fönster där du kan koppla posterna.

CRM

• Navigera till leverantören i CRM och öppna leverantörsreskontran.
  • Där kopplar du samman de relevanta posterna och sedan högerklickar du på var och en för att lägga till dem i banken.

• När posterna är kopplade kommer de att samlas i bankmodulen och det kommer att visas på betalningsdetaljerna.