Hvordan kommer jeg som ansatt i gang med self-service i lønn?

Her vil vi gå gjennom hvordan du som lønnsmottaker kommer i gang med self-service i lønn. Self-service gir deg mulighet til å kunne lese lønnsslippen elektronisk, registrere reiser og utlegg og/eller registrere fravær fra desktop eller via app.

1. Gå inn i me.24sevenoffice.com. Logg deg inn med e-postadressen du mottar lønnsslippen din på.
  2. Første gang klikker du på glemt passord. Du vil da motta en mail med mulighet for å opprette ditt eget personlige passord.

3. For å laste ned self-service som en app på telefonen kan du gjøre følgende:

Slik lager du snarvei på iPhone

1) Åpne nettleser på mobilen og skriv inn me.24sevenoffice.com.

2) Trykk på menysymbolet, firkanten med pil, og sveip bortover til du ser «Legg til på hjemskjerm»-merket.

Slik lager du snarvei på Android

1) Åpne nettleser og skriv inn me.24sevenoffice.com.

2) Trykk på menysymbolet (de tre prikkene) og velg «Add to Home screen» eller «Legg til på startsiden».

4. Fremover vil du da motta varsel på mail når lønnsslippen din er klar i self-service. Dersom du også ønsker å registrere reiser og utlegg eller fravær må du påse at dette er aktivert inne i lønnsmodulen.