Hvordan lage ny avtale?

For å opprette en ny avtale i kalendermodulen trykker du på Ny avtale knappen som du finner på venstre side.

Da får du opp en side med diverse felter du kan fylle inn om avtalen.

Her fyller du blant annet inn tittel, sted, start og slutt tidspunkt og beskrivelse av avtalen. Du kan også velge hvilken kalender avtalen skal legges på, invitere deltagere, sette på påminnelse, velge om det er en repeterende avtale og din tilgjengelighet under avtalen.

Når du har fylt inn alt av informasjon trykker du på opprett i bunn og avtalen vil legge seg i visningen på din kallender.