Hvordan nullstille renter og gebyrer i 24SevenOffice Purring?

Det er fullt mulig å nullstille renter og gebyrer

Hvis du ønsker å nullstille gebyr og renter på faktura så kan du det.

Når faktura er sendt til purring/inkassovarsel kan du holde musepekeren over den lille sirkelen med en i inne ved beløpet for å se saldo.

Da får du opp et lite vindu med oversikt over saldo på denne fakturaen.

Trykk så på knappen for Nullstille renter og gebyrer.

Du får da opp en oversikt over rentene og gebyrene som blir nullstilt og hva saldo blir når de er nullstilt.

Trykk på Nullstill knappen for å nullstille.

Gebyrene og rentene vil da automatisk nulles ut i reskontro og legge seg under lukkede poster slik: