Hvordan opprette en kjøring i 24SevenOffice Economy

Her viser vi hvordan du oppretter en kjøring i 24SevenOffice Economy appen.

Først må du se om du har utleggstypen Kjøring i Innstillinger for utleggstyper.

Du kommer hit ved å gå til sidemenyen > Administrasjon > Utleggstyper.

For å opprette en kjøring starter du med å opprette et utlegg som normalt i mobilappen.

1. Velg Kjøring.
  2. Her fyller du inn informasjon om din kjøring.
  3. For å legge til kjøretøy trykker du på pluss-tegnet ved kjøretøy. Her kan du velge mellom de kjøretøyene du har brukt.
  4. Ved å legge til Fra sted til sted vil lengden og bompenger automatisk bli regnet ut.
  5. Ved å trykke Neste får du en oppsummering av kjøringen, og den er klar til å sendes inn ved å trykke Send