Hur man skapar en körning i 24SevenOffice Economy

Här visar vi hur du skapar en körning i appen 24SevenOffice Economy.

Innan du börjar, se till att du har utleggstypen Körning aktiverad i inställningarna för utleggstyper.

För att komma hit, gå till sidomenyn > Administration > Utleggstyper.

För att skapa en körning, börja med att skapa en utgift som vanligt i mobilappen.

1. Välj Körning.

2. Här fyller du i information om din körning.

3. För att lägga till ett fordon, klicka på plustecknet bredvid fordon. Här kan du välja bland de fordon du har använt.

4. Genom att ange start- och slutdestination kommer avståndet och eventuella vägtullar automatiskt att beräknas.

5. Genom att klicka på "Nästa" får du en sammanfattning av din körning, och den är redo att skickas in genom att klicka på "Skicka".