Hvordan opprette ny abonnementsfaktura

Her går vi igjennom hvordan man oppretter en ny abonnementsfaktura

Se også våre andre filer på hvordan man både kommer i gang men også eksempler på hvilke fakturaer man kan ha abonnement på

Start med å gå til fakturering - abonnementsfaktura - opprett ny (grønn knapp nederst på siden).

Varelinjer

Søk opp varer via «Legg til vare» og legg til i fakturaen ved å klikke på søketreff eller klikk ENTER.
«Søk vare» brukes for å søke opp varer som allerede er lagt til i fakturaen.

Innstillinger for pris og fakturagenerering kan settes pr. varelinje.

Hold musepeker over frekvens, faktor, eller forskyvning for å få oversikt over hvordan disse påvirker perioden og neste dato

Fakturainformasjon

Her kan du sette referanser og koblinger mot dimensjoner. Du kan også sette innstillinger kun for denne fakturaen, disse overstyrer standardinnstillinger.

Logg

Her blir alle endringer som påvirker fakturasum automatisk loggført og tildelt kategori opp- eller nedsalg.

Abonnementsfaktura som bare blir generert legger seg i ordrelisten. Har du valgt direkte fakturering blir de fakturert og legger seg i fakturalisten

Oversikt

I oversikten kan abonnementsfaktura søkes opp for behandling. Markér én eller flere fakturaer og velg handling fra boksen oppe til høyre.

Du kan søke i søkefunksjonen på venstre side.
Her kan du bla søke på å vise de som har feilet ved generering.