Hvordan setter jeg opp innstillingene i Bankmodulen for minst mulig arbeid med etter-godkjenning?

I denne hjelpeartikkelen gir vi tips til hvordan du kan sette opp innstillinger i Bankmodulen for minst mulig arbeid med etter-godkjenning

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Slik setter du opp innstillingene i Bankmodulen for minst mulig arbeid med etter-godkjenning.

Inne i bankmodulen under innstillinger kan man sette opp når en betaling skal overføres til banken. Du kan velge mellom Umiddelbart, På forfallsdato, 1 dag før forfall, 2 dager før forfall eller 3 dager før forfall.

Om du her setter Umiddelbart vil betalingene overføres til banken med en gang. (Det er lagt inn en liten forsinkelse, standard her er 15 min/900sekunder.)

Om du da signerer for flere betalinger samtidig vil alle disse overføres til banken uavhengig av forfallsdato og du vil kunne signere for de alle på en gang i nettbanken i stedet for å gå inn hver dag og sjekke om det har blitt overført noen nye betalinger pga forfallsdatoen.