Hvordan sletter jeg kunder og leverandører i CRM?

I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvordan du kan slette en enkel leverandør og kunde. Eller hvordan du kan markere og slette flere samtidig.

I CRM har du muligheten til å slette kunder og leverandører.

• Åpne CRM og velg kunder i menyen til venstre.
  • Søk opp kunden/leverandøren du ønsker å slette, det er også mulig å slette flere samtidig.
  • Huk av i boksen på venstre side, da får du frem en søppelkasse.

• Klikk på søppelkassen og velg JA.
  • Da en kunden/leverandøren slettet.

TIPS! Du har også mulighet til å gjennopprette slettede kunder og leverandører