Hur tar jag bort kunder och leverantörer i CRM?

I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur du kan ta bort en enskild leverantör och kund. Eller hur du kan markera och ta bort flera samtidigt.

I CRM har du möjlighet att ta bort kunder och leverantörer.

• Öppna CRM och välj Kunder/Leverantörer i menyn till vänster.
  • Sök upp den kund/leverantör du vill ta bort. Det går även att ta bort flera samtidigt.
  • Klicka på de tre prickarna till höger och sedan Radera. Välj Ja i rutan som dyker upp.

Skärmbild 2024-02-02 164901-1

• Det går även att ta bort flera samtidigt. Markera då rutan på vänster sida, då kommer en papperskorg att visas.
  • Klicka på papperskorgen och välj JA.
  • Då är kunden/leverantören borttagen.

TIPS! Du har även möjlighet att återställa raderade kunder och leverantörer.