Hvorfor får jeg ikke aktivert brukeren min?

Hvordan du aktiverer en bruker gjennom to enkle steg, når du har en bruker fra før.

Dersom du har en aktivert bruker fra før, må du aktivere brukeren hos omregningssystemet Energi.ai i tillegg.

💡 Dersom du har mange bilag kan det ta litt tid før dataen overføres fra 24SevenOffice Regnskap til Klimaregnskap.

Repeterer 👉 steg 1 i Kom i gang fra 24SevenOffice.

Steg 2

1. Gå til Logg inn Energi.ai
  2. Velg 24SevenOffice
    Skjermbilde 2024-01-23 kl- 13-18-31-png
  3. Velg brukeren du ønsker å aktivere.

Når du aktiverer en bruker godtar du også kjøp av Klimaregnskap. Vilkårene står på aktiveringssiden.