Hvorfor får jeg ikke bokført betalinger med status Betalte?

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi hva du bør gjøre dersom du ikke får bokført betalinger med status Betalte

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Sjekk at alle innstillingene på avtalen er på plass.

Gå til Innstillinger i bankmodulen og velg hvilke kontoer som skal brukes ved bokføring av Agio, Disagio og bankgebyrer. Velg deretter hvilken bilagsart, hvilken hovedbokskonto som skal brukes ved bokføring av utførte betalinger. Velg også hvilken betalingskode systemet skal bruke til ‘regulatorisk rapportering’.