Importfelter

Importfelter for å oppdatere eksisterende kunder

Alle kolonner som skal importeres må formateres som text i Excelarket. Dersom dette ikke er gjort risikerer du at data ikke blir importert til 24SevenOffice.

Hvordan du importerer kan du lese her.

Det er mulighet for å legge inn linjeskift i adresser som importeres via den importveiviseren.  For å få med linjeskift må man legge inn <br> eller <BR> i adressen der man ønsker linjeskift, så vil den taggen bli erstattet med linjeskift under import.

Felt som er tilgjengelig med linjeskift er foreløpig:

Kundeimport:

CompanyVisitStreet

CompanyPostStreet

CompanyInvoiceStreet

CompanyDeliveryStreet

Importfelt

Forklaring

CompanyName

Navn på kunden el. Etternavn på ved oppdatering av Privatkunder

CompanyGovNo

Organisasjonsnummer

CompanyNickname

Kallenavn

CompanyPhone

Telefonnummer

CompanyMobile

Mobiltelefonnummer

CompanyFax

Faksnummer

CompanyEmail

E-postadresse

CompanyInvoiceEmail

Faktura e-postadresse som ligger under fanen Innstillinger på kunde/leverandørkortet

CompanyCountry

Land

CompanyPostStreet

Postadresse

CompanyPostPostcode

Postnummer

CompanyPostPostarea

Poststed

CompanyPostCity

Post by

CompanyPostState

Post fylke

CompanyVisitStreet

Besøksadresse (denne brukes for adressen til privatkunder)

CompanyVisitPostcode

Besøkspostnummer (denne brukes for postnummer til privatkunder)

CompanyVisitPostArea

Besøkspoststed (denne brukes for poststed til privatkunder)

CompanyVisitCity

Besøksby

CompanyVisitState

Besøksfylke

CompanyInvoiceName

Fakturanavn (dersom det skal være noe annet enn navnet på kunden)

CompanyInvoiceStreet

Fakturaadresse

CompanyInvoicePostCode

Fakturapostnummer

CompanyInvoicePostArea

Fakturapoststed

CompanyInvoiceCity

Faktureringsby

CompanyInvoiceState

Faktureringsfylke

CompanyInvoiceCountry

Fakturaadresse land

CompanyDeliveryStreet

Leveringsadresse

CompanyDeliveryPostCode

Leveringspostnummer

CompanyDeliveryPostArea

Leveringspoststed

CompanyDeliveryCity

Leveringspostby

CompanyDeliveryState

Leveringspostfylke

CompanyDeliveryCountry

Leveringsadresse land

CompanyOwner

Eier/Ansvarlig for firmaet. Her må man opprette den ansatte først i systemet og deretter bruke ansattid i dette feltet.Ansattid finner du ved å gå til modulen Administrasjon – Ansatte og under fanen Ansattinnstillinger på ansatt kortet.

CompanyIndustry

Bransje. Benytt bransjeid som du finner ved å gå til modulen Administrasjon-Innstillinger-CRM og Bransjer.

CompanyStatus

Statusnavn, ikke id

CompanyIdAlternative

Alt.Kundenr. Dette feltet finner under fanen Tilleggsinfo på kunde/leverandørkortet

CompanyUseFactoring

1 dersom kunden skal bruke factoring, ellers 0

CompanyInvoiceMethod

Faktureringsmetode. På faktureringsmetode kan man bruke teksten som står under innstillingene eller Id’ene.
Oversikt over Id’er:
0: Bruker standard faktureringsmetode.
1: Skriv ut faktura
2: Send på Email
3: Send som eFaktura

CompanyCustomerLedger

Kundereskontronummer.

CompanySupplierLedger

Leverandørreskontronummer.

CompanySupplierAccountDebet

Kontonummer debet som ligger under Leverandørinnstillinger på Innstillinger-fanen.

CompanySupplierAccountCredit

Kontonummer kredit som ligger under Leverandørinnstillinger på Innstillinger-fanen.

CompanyPaymentTime

Betalingstid

CompanyPaymentTimeSupplier

Betalingstid leverandør

CompanyDiscount

CompanyUsePrice

Prislisten kunden skal bruke. Navn eller Id på prislisten.

CompanyProfit

Resultat (Økonomisk)

CompanyTurnover

Overskudd (Økonomisk)

CompanyNrOfEmp

Antall ansatte hos kunden

CompanyWebsite

webside adresse

CompanyNote

Notat. Ved import av filer som inneholder notater som er større en 255 tegn, må det ligge et notat som er over 255 tegn i den første raden i importfilen. Hvis ikke det gjøres vil importen begrense notatfeltet til nvarchar(255) , og store notater vil da bli kuttet på 255 tegn.

CompanySupplier

Bestemmer hvordan bedriften skal vises i systemet. Verdien 0 = Kunde og verdien 1 = Kunde og leverandør.

CompanyInvoiceReferenceNo

Fakturareferanse

CompanyGlnNumber

GLN nummer

CompanyTypeOfSale

Navn eller id på typegruppen

CompanyDeliveryMethod

Leveringsmåte

CompanyInvoiceLanguage

Fakturaspråk

CompanyCurrency

Valuta