Lønn

Kom i gang med 24SevenOffice Lønn

Her vil vi se på hva det er viktig å gå gjennom før du går i gang med første lønnskjøring i 24SevenOffice Lønn.

1. Sett opp lønnsklienten ved å gjennomføre onboardingen. Velg import fra Huldt & Lillevik, Visma Lønn, Nettlønn, Excel-import eller onboarding uten import.

2. Gå gjennom lønnsinnstillinger og sørg for at oppsett er riktig.

3. Opprett ansatte enten via import eller manuelt. Dersom ansatte er importert med fil i onboardingen, kontrollér at dette er korrekt.

4. Sørg for at arbeidsforhold ligger inne med korrekt informasjon. Avstem arbeidsforhold med siste innsendte A02 via Avstemming av arbeidsforhold. Hent eventuelt inn informasjon som mangler direkte fra A07.

5. Send gjerne inn kun arbeidsforhold via Avstemming av arbeidsforhold før du går i gang med din første lønnskjøring.

6. Last ned skattekort for alle ansatte.

7. Gå gjennom lønnsarter og sørg for at de er koblet mot riktige kontoer i regnskapet. Opprett nye lønnsarter ved behov.

8. Dersom du går i gang med 24SevenOffice lønn midt i et år og ønsker å legge inn hittilverdier på de ansatte, bruk import av hittilverdier.

Nå er du klar for første lønnskjøring