Lær mer om AI Assistant mobilapp 24SevenOffice Regnskap

På denne siden gir vi deg en oversikt over mobilappen til AI Assistant. Kontakt oss for å opprette en bruker til denne appen. Bruker må være opprettet før du kan logge inn.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Last ned appen nå via App Store eller Google Play Store:

Skjermkommandoer

• Sveip til høyre: Godkjenn, se tidligere regninger og godkjenningshistorikk

• Sveip til venstre: Avvis, se tidligere regninger og godkjenningshistorikk

• Trykk: Finn ut mer eller samhandle

• Trykk og dra: Endre størrelsen på dokumentet på siden for godkjenningsdetaljer

• Hold inne: Fjern/tilordne godkjenningsansvar på siden for godkjenning

• Dra ned: Oppdater (refresh)

Oversikt

Oversiktssiden har tre komponenter for fakturaer/godkjenninger som venter på deg. Se bilde for detaljer.

1: Klientvelger:
Bytt mellom klienter

2: Meny: Få tilgang til andre mobilsider

3: Godkjenninger - Valgt enhet: Antall godkjenninger for den valgte enheten

4: Trykk på andre godkjenninger: Velg en annen enhet, sortert fra flest til færrest godkjenninger, som har fakturaer som venter på din godkjenning

Profil

Ved å trykke på profilbildet ditt, eller Hei <ditt navn>  fra menyen kommer du til din profilside. Denne gir deg oversikt over profilbilde, detaljer, innstillinger (språkinnstillinger), og godkjenningsvarslinger. Det er også her du har mulighet til å logge ut av AI Assistant.

Godkjenning

• På oversikten får du opp en melding dersom du har fakturaer til godkjenning på din bruker.

• Trykk på Vis for å gå til siden for godkjenningsdetaljer og gjøre endringer til selve

fakturaen.

• Trykk på Sammenlign: Gå til siden for sammenligning for å sammenligne de to valgte fakturaene (fakturaen du er inne på, samt forslaget du har valgt å sammenligne med).
  • Høyre- og venstresveip: Bla mellom andre fakturaer for denne klienten og se godkjenningshistorikken.
  • Oppdater informasjon: Trykk på felt du ønsker å korrigere
  • Legg til felt i varelinje: Legg til helt ny informasjon til en faktura
  • Avvis / Godkjenn faktura: Bruk knappene nederst på siden for å avvise eller godkjenne valgte faktura. Du kan også trykke på en faktura du vil godkjenne for å komme inn på den for å se detaljer. Her kan du se alt i fra beløp, leverandør, prosjekt etc. Når du er klar kan du trykke på godkjenn, eller avvis nederst på siden