Lær mer om avvikling av kalender modulen i 24SevenOffice fra 15.07.2024

Vi avvikler modulene for e-post og kalender i 24SevenOffice 15. juli 2024.

Mandag 15. juli 2024 avvikler vi modulene for e-post og kalender. Vi har kommet til denne beslutningen fordi:

• Vi har svært få kunder som bruker modulene og vi ønsker å prioritere vedlikehold og videreutvikling av tjenestene våre som er brukt av mange.

Hva betyr dette for deg som bruker av kalendermodulen?

• Kalenderfunksjonaliteten vil ikke lenger være tilgjengelig i 24SevenOffice. Møteaktiviteter tilknyttet dine kontakter i CRM vil forbli lagret på respektive kontakt i CRM etter at kalendermodulen er avviklet. Med andre ord vil du ikke miste dine tidligere avtaler.
  • Vi kommer ikke til å støtte synkronisering mot andre kalendertjenester. I stedet kan du bruke add-on til Office 365 Outlook og Google Workspace (Gmail) for logging og kobling av e-post til CRM og Prosjekt-modulen i 24SevenOffice.

Her finner du mer informasjon om add-On til Office365 Outlook.

Her finner du mer informasjon om add-On til Google Workspace Gmail.

Hvis du har spørsmål om avviklingen av disse tjenestene kan du kontakte oss på e-post/telefon.