Lär mer om nedläggningen av kalendermodulen i 24SevenOffice från den 15 juli 2024.

Från och med den 15 juli 2024 kommer vi att avveckla modulerna för e-post och kalender i 24SevenOffice.

På måndag den 15 juli 2024 kommer vi att avveckla modulerna för e-post och kalender. Vi har tagit detta beslut eftersom:

• Eftersom det är få kunder som använder modulerna, har vi beslutat att prioritera underhållet och utvecklingen av våra tjänster som används av en större grupp användare.

Vad innebär detta för dig som använder kalendermodulen?

• Kalenderfunktionen kommer inte längre att vara tillgänglig i 24SevenOffice. Mötesaktiviteter som är kopplade till dina kontakter i CRM kommer att fortsätta att vara sparade under respektive kontakt i CRM även efter att kalendermodulen har tagits bort. Med andra ord kommer du inte att förlora dina tidigare avtal.
  • Vi kommer inte längre att stödja synkronisering med andra kalendertjänster. Istället kan du använda tillägg till Office 365 Outlook och Google Workspace (Gmail) för att logga och koppla e-post till CRM och Projektmodulen i 24SevenOffice.

Här hittar du mer information om add-On till Office365 Outlook.

Här hittar du mer information om add-On till Google Workspace Gmail.

Om du har några frågor om nedläggningen av dessa tjänster, är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon.