Lær mer om Bank Widgets

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi widgets relatert til Bank

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Antall betalingsforslag

Viser antall utbetalinger som ligger i listen "Betalingsforslag".

Balanse for alle bankkontoer

Viser bankens bokførte balanse på alle bankkontoer som har blitt oppdatert i løpet av de siste 30 dagene. Oppdateres som regel en gang om dagen hver virkedag.

Banksaldo

Se bankens bokførte saldo på en utvalgt bankavtale/konto (velg konto under "Oppsett"). Oppdateres som regel en gang om dagen hver virkedag. Standard konto i bank settes automatisk i Banksaldo-widget.

OBS
For widget som viser banksaldo må man ha en bankavtale med avstemming/saldo for at det skal oppdatere seg med data fra banken. Dette oppdateres når banken sender over filer til oss som regel en gang om dagen.

Godkjente bankutbetalinger til signering (betalingsliste)

Vis antall godkjente betalinger som venter på signering

Ikke-bokførte innbetalinger

Gir en oversikt over antall innbetalinger som ikke er bokført på valgte selskaper. NB. Selskapene må være konvertert, og du må ha tilgang til innbetalinger i ny bankmodul.

Innbetalt

Se hvor mye som har blitt innbetalt innenfor en spesifisert periode. Tabellvisning gir også antall innbetalinger.

Status utbetalinger

Gir en oversikt over antall utbetalinger i de forskjellige statusene.

Utbetalinger

Se hvor mye som skal utbetales innenfor en spesifisert periode. Denne legger sammen tallene fra betalingsliste og betalingsforslag.

Utbetalt

Se hvor mye som har blitt utbetalt innenfor en spesifisert periode. Tabellvisning gir også antall utbetalinger. Summen består av betalte og bokførte utbetalinger sammenlagt.