Lär mer om Bank Widgets

I denna hjälpartikel beskriver vi widgets relaterade till Bank

Artikeln du ser på genomgår för närvarande ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Antal betalningsförslag

Visar antalet utbetalningar som finns i listan "Betalningsförslag".

Banksaldo

Se bankens bokförda saldo på ett valt bankavtal / konto (välj konto under "Inställningar"). Uppdateras vanligtvis en gång om dagen varje arbetsdag.

OBS! För att widgeten som visar banksaldo ska fungera måste du ha en bankavtal med avstämning/saldo för att den ska uppdateras med data från banken. Vanligtvis sker denna uppdatering en gång om dagen när banken skickar filer till oss.

Betalningar för signering (betalningslista)

Visa antalet betalningar som är redo att signeras i betalningslista

Betalningar som inte bokförts

Ger en översikt över antalet betalningar som inte har bokförts hos valda företag. Företagen måste vara konverterade och du måste ha tillgång till betalningar i ny bankmodul.

Inbetalningar som inte är bokförda

Visar antal inbetalningar som inte är bokförda.

Inkommande betalningar

Se hur mycket som har inbetalats inom en viss period. Tabellvy visar också antalet inbetalningar.

Status på utbetalningar

Ger en översikt över antalet betalningar i olika statuser för upp till tio utvalda företag

Totalt saldo för samtliga bankkonton

Visar banksaldo för alla bankkonton som har uppdaterats under de senaste 30 dagarna. Det uppdateras vanligtvis en gång om dagen varje arbetsdag.

Utbetalningar

Se hur mycket du ska utbetala inom en viss period. Detta lägger till siffrorna från betalningslistan och betalningsförslag.

Utbetalt

Se hur mycket som har utbetalats inom en viss period. Tabellvy ger också antal utbetalningar. Summan består av betalda och bokförda betalningar totalt.