Lær mer om dimensjoner i lønn

Her vil vi gå gjennom hvordan du kan administrere dimensjoner i lønnsmodulen. Vi støtter både prosjekt, avdeling og egendefinerte dimensjoner.

1. Gå til administrasjon - innstillinger - bokføring. Bla deg ned til du kommer til Dimensjoner.
  2. Her settes det opp innstillinger knyttet til dimensjoner. Aktivér dimensjoner der dere ønsker at det skal være tilgjengelig i lønnsmodulen. Merk: avhukning for å kun vise aktive prosjekter i lønn.
  3. Aktiverer du dimensjoner i reise og utlegg her vil det bli mulig for ansatt å hente opp dimensjonen når de registrerer en reise, et utlegg eller en kjøring via self-service.

4. Aktiverer du dimensjoner på Ansatt (kontering) vil du ha mulighet til å knytte en eller flere faste dimensjoner til ansatt. Gå inn på den ansatte og fanen kontering. Lønnskostnad på den ansatte vil da bli bokført mot dimensjonen eller dimensjonene
    .
  5. Aktiverer du dimensjon på Debitering (lønnsposter) vil du kunne koble hver enkelt lønnspost mot en dimensjon i lønnskjøringen. Gå til en åpen lønnskjøring - velg en ansatt og legg til lønnspost.