Lær mer om fakturaliste

Her vil man finne informasjon og en oversikt over funksjonalitet i fakturalisten

Start med å gå til fakturering, velg deretter fakturaliste, og du vil få opp følgende bilde:

Knapper i fakturalisten

• Søk
    • velger om man skal vise eller skjule søkeparameter til høyre i visningen
  • Kopier
    • gjør at du kan kopiere fakturaen som er markert
  • Kreditnota
    • gjør at du kan opprette en kreditnota av en markert faktura i listen. Les mer om kreditnota her
  • Last ned
    • gjør at du kan laste ned faktura som PDF.
  • Skriv ut
    • gjør at du kan merke en eller flere faktura, velge mal, og skrive dem ut.
  • Send
  • Bytt mal
    • lar deg velge ny mal for faktura.

Søk i fakturaliste

Til høyre i fakturalisten har du mange måter å søke gjennom listen på.

1. Søk etter uke, måned, kvartal, eller år. Med haken kan du skru denne av.
  2. Søk etter ordrenummer, kunde, prosjekt, eller andre ting som kan være relevant.
  3. Søk etter dato, eller beløp.

Søket står som standard på året vi er inne i. Fjern haken for "filtrer med et relativt tidsspenn" for å se forrige år.