Lär mer om fakturalistan

Här hittar du information och en översikt över funktionaliteten i fakturalistan.

Börja med att navigera till fakturering, välj sedan fakturalistan, och du kommer att se följande bild:

Funktionsknappar i fakturalistan

• Sök
    • Bestämmer om sökparametrarna till höger ska visas eller döljas i vyn.
  • Kopiera
    • möjliggör att du kan duplicera den markerade fakturan
  • Kreditfaktura
    • möjliggör att skapa en kreditnota från en markerad faktura i listan. Läs mer om kreditnota här.
  • Ladda ner
    • möjliggör nedladdning av fakturan som en PDF-fil.
  • Skriv ut
    • möjliggör att markera en eller flera fakturor, välja mall och skriva ut dem.
  • Skicka
    • ger dig möjligheten att skicka fakturan via e-post, Autopost eller EHF.
  • Ändra mal
    • möjliggör att välja en ny mall för fakturan.

Sök i fakturalistan

På höger sida av fakturalistan har du flera olika sätt att söka igenom listan på.

1. Sök efter vecka, månad, kvartal eller år. Du kan enkelt stänga av detta alternativ genom att klicka på haken.
  2. Sök efter ordernummer, kund, projekt eller andra relevanta detaljer.
  3. Sök efter datum eller belopp.

Standardinställningen för sökningen är det aktuella året. Om du vill se föregående år, klicka bort kryssrutan för "filtrera med en relativ tidsperiod".