Lær mer om fakturering fra prosjektdashboardet

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi hvordan du kan fakturere fra prosjektdash

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Du har mulighet til å fakturere fra prosjekt via prosjektmodulen og menyen på venstre side.

Når du klikker på prosjektfakturering får du opp en vindu hvor du kan velge dato hvor du får opp timer til og med valgt dato som er klare til å fakturere.

How to..?

1. Opprette fakturaplan på prosjekt/før timer
  2. Gå inn på prosjektfakturering fra dashboardet
  3. Marker ønskede timer eller fakturaplan
  4. Velg “Fakturer valgte prosjekter”

Timer

Huk av timene du ønsker å fakturere og klikk <fakturer valgte prosjekter>. Det vil da legge seg i som en ordre i ordrelisten hvor du kan behandle den videre og fakturere.

Timer som er registrert i en fakturaplan eller går mot flerkunder får du ikke fakturert fra fanen timer.

Fakturaplan

I fanen fakturaplan vil du få frem registrerte ufakturerte fakturaplaner fra prosjektene dine.

Huk av fakturaplanen du ønske rå fakturere og klikk på < fakturer valgte prosjekt> De vil da legge seg som en ordre i ordrelisten for videre behandling og fakturering.

Det er ikke mulig å gjøre endringer på timer eller fakturaplaner i denne funksjonen.

Du kan lese mer om hvordan du fakturerer fra prosjekt her.